Min side Kundeservice Bli medlem

Else Hagen

mellom mennesker

Dette er den første boken om billedkunstneren Else Hagen (1914-2010). Hun utviklet et særegent modernistisk formspråk med vekt på intimsfæren, nære relasjoner og mellommenneskelige forhold. Som kunstner var hun mangfoldig; hun jobbet med maleri, forskjellige grafiske teknikker, store monumentalverk i offentlige bygninger og sammensatte, materialbaserte arbeider. Les mer

399,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Dette er den første boken om billedkunstneren Else Hagen (1914-2010). Hun utviklet et særegent modernistisk formspråk med vekt på intimsfæren, nære relasjoner og mellommenneskelige forhold. Som kunstner var hun mangfoldig; hun jobbet med maleri, forskjellige grafiske teknikker, store monumentalverk i offentlige bygninger og sammensatte, materialbaserte arbeider. Og hun var moderne, en av de første kvinnene i Norge som skapte seg en omfattende karriere som billedkunstner samtidig som hun stiftet familie. Var hun i tillegg en proto-feminist, en som bidro til å legge grunnlaget for 1970-årenes sterke nyfeministiske strømninger i Norge?

Denne boken gir en bred og rik innføring i hennes kunstnerskap, og utgies av Orkana forlag i samarbeid med Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design.

Detaljer

Forlag
Orkana
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål Engelsk Flerspråklig
Sider
199
ISBN
9788281541559
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Format
28 x 21 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Else Hagen:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv