Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Open doors

the Queen Sonja Art Collection revisited by Sune Nordgren

Dronning Sonja har samlet kunst og kunsthåndverk siden tenårene, noe hun beskriver som en vesentlig og uunnværlig del av tilværelsen. Dronningens kunstsamling har blitt til over en periode på mer enn 65 år og inneholder i hovedsak samtidskunst av nordiske kunstnere, med noen internasjonale innslag. Les mer

454,-

499,- Spar: 45,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Dronning Sonja har samlet kunst og kunsthåndverk siden tenårene, noe hun beskriver som en vesentlig og uunnværlig del av tilværelsen. Dronningens kunstsamling har blitt til over en periode på mer enn 65 år og inneholder i hovedsak samtidskunst av nordiske kunstnere, med noen internasjonale innslag.

Til daglig er mange av verkene en viktig del av interiørene på de kongelige eiendommene. Sommeren 2022 flyttes et stort utvalg verk fra sine opprinnelige plasseringer for å bli presentert i utstillingen Åpne dører i Dronning Sonja KunstStall. Her vises mer enn 100 verk av 50 kunstnere fra Hennes Majestet Dronningens egen kunstsamling, og publikum inviteres tett på en variert og høyst personlig samling av kunst og kunsthåndverk. Boken Open doors ledsager denne utstillingen.

Open doors inneholder et forord av Dronningen og tekster av Sune Nordgren og Karianne Ryen Eriksen om Dronningens samling og hennes rolle som kunstsamler. I tillegg til å vise verksbilder, åpner boken også dørene til de private rommene hvor noen av samlingens høydepunkter finnes til daglig. Vi får se interiørbilder av kunstverkene slik de henger og er plassert både på Det kongelige slott og ved Kongeparets private eiendommer.

Boken er tospråklig, på norsk og engelsk.

Detaljer

Forlag
Press
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål Engelsk Flerspråklig
Sider
215
ISBN
9788232804856
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
23 x 18 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Open doors:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Eneste

Silje Aanes Fagerlund
Paperback 
229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv