Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Ta deg tid = Take your time

"Ta deg TID" er en museumsutstilling i bokformat som gir deg mulighet til å dykke ned i en av Norges mest spektakulære samlinger. Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum ble grunnlagt i 1893, og eier mer enn 30 000 gjenstander. Les mer

355,-

390,- Spar: 35,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

"Ta deg TID" er en museumsutstilling i bokformat som gir deg mulighet til å dykke ned i en av Norges mest spektakulære samlinger. Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum ble grunnlagt i 1893, og eier mer enn 30 000 gjenstander.
Om du blar gjennom bildeessayet, vil utsøkte detaljer tre frem: skinnende forgylling, leire brent for flere tusen år siden og barokke utskjæringer i tre. Gjenstandene er valgt ut fordi de på ulike måter - og i samtale med hverandre - forteller noe om fenomenet tid. De hinter om synet på det forgangne og erfaringen av nået: Big Bang og nervebaner, uendelighet og forgjengelighet.
"Ta deg TID" var Nordenfjeldske Kunstindustrimuseums store samlingsutstilling i 2020, og den åpnet i en periode da tiden for mange hadde stoppet litt opp. Nå som museumsbygget er stengt for rehabilitering, kan likevel deler av samlingen sees i boka du holder i hendene. Tekstene er skrevet av museets kunsthistorikere, med kurator Solveig Lønmo som redaktør.
Boka har norsk og engelsk tekst.

Detaljer

Forlag
Museumsforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål Engelsk Flerspråklig
Sider
206
ISBN
9788283051094
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
28 x 22 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ta deg tid = Take your time:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv