Min side Kundeservice Bli medlem

Grønn bonanza

potetpizza, sommerruller og blomkålwings

«Mia Frogners misjon er å få oss til å spise mer grønnsaker og frukt, og redusere matsvinnet. I denne kokeboken presenterer hun 60 oppskrifter som er inndelt etter råvaren som er hovedingrediens. Eksempler er potetpizza, blomkålwings og haloumi med avokado og mangosalat. Nydelige bilder vekker appetitten. Denne boken beviser at vegetarmat er både spennende og smakfull. Bloggen hennes, Grønnbonanza.com, er også verdt å ta en titt på.»

Henne

I Grønn bonanza handler det om ren og skjær matglede, om å legge til istedet for å trekke fra, om gode råvarer, om å bruke opp alt, vite hva man spiser og hvor det egentlig kommer fra.

60 grønne oppskrifter med fokus på gode råvarer, kjøkkenglede og sosialt samvær Norsk frukt og grønt på nye måter og «gjester» fra andre himmelstrøk Om verdien av grønne matvalg, råvarenes reiserute og bærekraftig livsstil
Mia Frogner tar alle sanser i bruk når hun i Grønn bonanza formidler sitt ektefølte engasjement for de grønne råvarenes muligheter, tilberedelsens liflige dufter og nytelsen av det ferdige resultatet. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

I Grønn bonanza handler det om ren og skjær matglede, om å legge til istedet for å trekke fra, om gode råvarer, om å bruke opp alt, vite hva man spiser og hvor det egentlig kommer fra.

60 grønne oppskrifter med fokus på gode råvarer, kjøkkenglede og sosialt samvær Norsk frukt og grønt på nye måter og «gjester» fra andre himmelstrøk Om verdien av grønne matvalg, råvarenes reiserute og bærekraftig livsstil
Mia Frogner tar alle sanser i bruk når hun i Grønn bonanza formidler sitt ektefølte engasjement for de grønne råvarenes muligheter, tilberedelsens liflige dufter og nytelsen av det ferdige resultatet. Sosialt samvær er en like viktig ingrediens i Mias oppskrifter som ferske råvarer. Matlagingen skal skje i fellesskap og bordets gleder nytes i lag med andre. For mat er mer enn mat, mat er sanselig glede og samvær.

Mia ivrer for at vi skal øke vårt forbruk av grønt, ha en bærekraftig matkultur, velge kortreiste og helst økologiske råvarer, tenke miljøvennlig oppbevaring og ikke kaste rester.

Hennes kloke og tidsriktige matfilosofi heter Grønn bonanza, og den smaker av fest! Mia er da også miljø- og matsjef for Øyafestivalen.

Mia Frogner er personen bak Green Bonanza, hvor bærekraft, miljø og mat kommuniseres med kunnskap og entusiasme - og uten pekefinger. Til daglig jobber hun også som miljø- og matsjef for Øyafestivalen. I tillegg til Grønn bonanza har hun utgitt Grønnere! (2018) og Mer enn mett (2020). Følg henne på instagram på @greenbonanza.

Medlemsvurdering:
Ei super kokebok med mange gode grønne tips, i tillegg til supre oppskrifter. Anbefales

Janne Helen

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
196
ISBN
9788202695514
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
25 x 19 cm

Anmeldelser

«Mia Frogners misjon er å få oss til å spise mer grønnsaker og frukt, og redusere matsvinnet. I denne kokeboken presenterer hun 60 oppskrifter som er inndelt etter råvaren som er hovedingrediens. Eksempler er potetpizza, blomkålwings og haloumi med avokado og mangosalat. Nydelige bilder vekker appetitten. Denne boken beviser at vegetarmat er både spennende og smakfull. Bloggen hennes, Grønnbonanza.com, er også verdt å ta en titt på.»

Henne

Medlemmers vurdering

J
Janne Helen – 15.11.2016

– Ei super kokebok med mange gode grønne tips, i tillegg til supre oppskrifter. Anbefales

Oppdag mer

Bøker som ligner på Grønn bonanza:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Remix

Lindsey Pollak
Innbundet 
319,-
 

Blod

Bengt-Erik Engholm
Innbundet 
208,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv