Veganmat på sitt beste

frokost, lunsj, middag, småretter, kaker, desserter

Veganmat, eller plantebasert mat, blir stadig mer populært. Flere og flere kutter helt eller delvis ut kjøtt, meieriprodukter og egg fra kostholdet sitt og søker gode, enkle og varierte oppskrifter på veganmat basert på lett tilgjengelige ingredienser. Les mer

227,-

249,- Spar: 22,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Veganmat, eller plantebasert mat, blir stadig mer populært. Flere og flere kutter helt eller delvis ut kjøtt, meieriprodukter og egg fra kostholdet sitt og søker gode, enkle og varierte oppskrifter på veganmat basert på lett tilgjengelige ingredienser.

Det er ingen grunn til å lete lenger enn til Veganmat på sitt beste. En av landets mest populære vegankokker, Jane H. Johansen, gir både fulltidsveganeren og deltidsveganeren hele 100 fristende, næringsrike og lite tidkrevende oppskrifter på plantebaserte retter. Alle uten egg og meieriprodukter. Jane deler engasjert av sin store kunnskap, med tallrike forslag til alle dagens hovedmåltider og alt imellom, som småretter, søte fristelser og kosemat.

Veganmat på sitt beste handler om vegansk matglede, helsefordelene ved plantebasert næring og hvordan du legger om kostholdet enten helt eller delvis. Men først og fremst handler det om å lage velsmakende, sunn og ukomplisert veganmat.

«Jeg har aldri hatt et så variert, frodig og tilfredsstillende kosthold som etter at jeg ble veganer, og slike godsaker må deles,» sier Jane og inviterer deg inn i en spennende matverden!

Jane H. Johansen er en profilert norsk vegankokk, matblogger, kokebokforfatter og fotograf. Hun står bak Norges første veganske matblogg, veganmisjonen.com, hvor hun siden 2010 har inspirert utallige nordkvinner og -menn til å spise mer plantebasert i hverdagen. I 2014 ble hun kåret til Årets matblogger for alternativ mat. Jane brenner for å gjøre vegansk matlaging lettere tilgjengelig, gjennom å dele fristende matfoto og oppskrifter som alle kan klare å lage. Hun har også utgitt Kjøttfrie burgere (2017) som fikk terningkast 6 i VG.

www.veganmisjonen.com

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
235
ISBN
9788202695507
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Veganmat på sitt beste
Format
25 x 20 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Veganmat på sitt beste:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Ysting

Ragnhild Nordbø
Paperback 
689,-
 

Redesign

Connie Riiser Berge
Innbundet 
363,- 399,-
 

Edda

Snorre Sturlason
Paperback 
249,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv