Meny

Vegansk livsstil

det planeten trenger

Menneskene har tatt eierskap over jordkloden, der konsekvensene er nedsabling av natur og dyreliv. De siste 50 årene har vi utryddet 68 prosent av verdens ville dyr for å mette hungeren etter kjøtt og animalske produkter. Les mer
Vår pris
349,-
Spar
50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ventes til lager 05.11.2021

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 349,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ventes til lager 05.11.2021

Om boka

Menneskene har tatt eierskap over jordkloden, der konsekvensene er nedsabling av natur og dyreliv. De siste 50 årene har vi utryddet 68 prosent av verdens ville dyr for å mette hungeren etter kjøtt og animalske produkter. Samtidig er 99 prosent av verdens kjøtt produsert på torturlignende fabrikkfarmer. Verdens syv hav tømmes for liv, og vi kaster halvparten av fisken vi tar opp. Denne boken gir grundig og ny informasjon om forhold i kjøtt- og meieriindustrien, om forsøksdyr, ville dyr, naturkriminalitet, politisk feighet og næringsinteresser. Forfatteren avslører skyggesidene i næringen, der utstrakt løgn og lobbyvirksomhet går på bekostning av dyreliv og natur. Tilsynsorganene som skal beskytte, svikter, og dyrene lider. Det planeten trenger er en stans av rovdriften på natur og dyreliv. Det planeten trenger er vegansk livsstil med empati og respekt for alt liv på kloden.

Når du har lest denne oppsiktsvekkende boken, vet du hvilken mat du skal velge for din egen helse, for dyrene og for planeten.

Boken er for alle som er interessert i plantemat, dyrevelferd, natur, ren mat, miljø, og helse.

Du får også tankevekkende innlegg av Siri Martinsen, Norunn Haugen, John Oberg, Tuva Thorson med flere.

Som bonusmateriale kan man nyte favorittoppskriftene til Happy Foods, Mari Hult med flere.

Fakta