Åh, så godt!

grønne oppskrifter for travle hverdager og langsom helgekos

Åh, så godt! - Grønne oppskrifter for travle hverdager og langsom helgekos er en superinspirerende vegetarisk kokebok full av fristende oppskrifter, gode ideer, smarte mattips og overraskende smakskombinasjoner. Les mer

249,-

399,- Spar: 150,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Lesesommer - faktabøker fra 79,- Velg flere her

Åh, så godt! - Grønne oppskrifter for travle hverdager og langsom helgekos er en superinspirerende vegetarisk kokebok full av fristende oppskrifter, gode ideer, smarte mattips og overraskende smakskombinasjoner. Her får du enkle, moderne, vegetariske oppskrifter fra hele verden, og rettene kommer alltid med en spennende tvist. Forfatterparet, David Frenkiel og Luise Vindahl, bedre kjent som Green Kitchen Stories, er selv travle småbarnsforeldre og serverer deg grønne, herlige retter til alle ukas anledninger. Her får du nye ideer enten du trenger frokostinspirasjon og digge quick fix-middager til familien, eller du har lyst til å kose deg på kjøkkenet og lage slow food-søndagmiddag til gode venner. Oppskriftene i Åh, så godt! gir deg og familien en rekke nye, lettlagde og grønne hverdagsfavoritter, og setter en ekstra spiss på de lange, deilige helgemåltidene hvor du har tid og lyst til å legge ekstra kjærlighet i maten. Boka gir deg mange nyttige tips om måltidsprepping, slik at hverdagene flyter litt lettere, samt gode tips til smakstilsettere som løfter enhver rett. I tillegg får du råd om sesongtilpasning og forslag til ingrediensbytter, slik at maten kan treffe blink hos alle.

Åh, så godt! er en moderne vegetarisk kokebok hvor smaken står i høysetet. Med disse oppskriftene kan du lage herlige, grønne retter hele uken, samtidig som du har det gøy på kjøkkenet. Gled deg til alt fra himmelske salater og wraps til pizza, spennende pastaretter og hjemmebakte havreflatbrød ... Vi sier bare: Åh, så godt!

Denne utrolig vakre og inspirerende vegetarkokeboka vil du ha liggende fremme på kjøkkenet - og bruke igjen og igjen!

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
255
ISBN
9788202772666
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
21 x 14 cm
Nr
8211566

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Åh, så godt!:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Grøt

Vibeke Klemetsen
Innbundet 
363,- 399,-
 

Lego

Ann Høydalsnes
Paperback 
90,- 99,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv