Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Den grønne maten

mat for alle som bryr seg om god smak, egen helse og miljøet

«Proppfull av grønn matglede. Inspirerende oppskrifter på et nivå som alle kan klare, bildene er fristende og man kjenner tidvis smaksløkene syde.»

Hege Lyngved Odinsen, VG

Spis grønn mat for nytelsen og miljøet!
Jeg er verken vegetarianer eller veganer, men har alltid laget mat med masse grønnsaker til meg selv og min familie. Det er ikke vanskelig å lage en fullverdig middag av grønnsaker, men du trenger kanskje noen tips om krydder og spennende kombinasjoner! Nettopp det har jeg samlet i denne boken. Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Spis grønn mat for nytelsen og miljøet!
Jeg er verken vegetarianer eller veganer, men har alltid laget mat med masse grønnsaker til meg selv og min familie. Det er ikke vanskelig å lage en fullverdig middag av grønnsaker, men du trenger kanskje noen tips om krydder og spennende kombinasjoner! Nettopp det har jeg samlet i denne boken. Jeg vokste opp med denne maten, og jeg lar meg inspirere av maten rundt Middelhavet. Men alle ingrediensene kan du også finne i en norsk matbutikk.

DEN GRØNNE MATEN er multikulturell og avhengighetsskapende. Aicha har samlet et femtitalls småretter og like mange mettende middager, alle basert på grønnsaker.Aicha Bouhlou ble i 2017 kåret til «Årets nykommer» som matblogger og var også nominert til «Årets blogger». Hun er tidligere gallerist, men har nå gjort hobbyen sin til levevei. Den grønne maten er Aichas andre kokebok.Følg gjerne Aicha på bloggen: aichasmat.no og i sosiale medier.

Medlemsvurdering:
Fine bilder, fine og enkle oppskrifter med tilgjengelige råvarer. Vil bli mye brukt. Perfekt for dem som vil spise mindre kjøtt uten ambisjoner om å bli veganere.

Tonje

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
281
ISBN
9788205506923
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Format
25 x 21 cm
Nr
8111936

Anmeldelser

«Proppfull av grønn matglede. Inspirerende oppskrifter på et nivå som alle kan klare, bildene er fristende og man kjenner tidvis smaksløkene syde.»

Hege Lyngved Odinsen, VG

Medlemmers vurdering

T
Tonje – 06.04.2021

– Fine bilder, fine og enkle oppskrifter med tilgjengelige råvarer. Vil bli mye brukt. Perfekt for dem som vil spise mindre kjøtt uten ambisjoner om å bli veganere.

c
carole simonsen – 05.04.2019

– flott service

E
Elisabeth – 13.10.2017

– Fantastisk inspirerende bok, med masse god, grønn mat. Anbefales!!!!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den grønne maten:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

I går

Agota Kristof
Innbundet 
363,- 399,-
Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Paperback 
200,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv