En skikkelig digg kokebok 2

enda mer kjøttfri favorittmat

Nå over 50.000 i Norge! Endelig er pocket-versjonen av storsuksessen En skikkelig digg kokebok 2 her! Hele 300 norske testfamilier har deltatt i utviklingen av oppskriftene og ingrediensene er enkle å få tak i. Les mer

227,-

249,- Spar: 22,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Nå over 50.000 i Norge! Endelig er pocket-versjonen av storsuksessen En skikkelig digg kokebok 2 her! Hele 300 norske testfamilier har deltatt i utviklingen av oppskriftene og ingrediensene er enkle å få tak i. Alle rettene har et lavt klimaavtrykk, men det viktigste av alt er at dette er skikkelig digg, fargerik og næringsrik mat som passer for alle. I boken får du 99 oppskrifter på alt fra frokost og lunsjretter, til helgekos og søte gleder, men hovedfokuset er på middagsretter og hverdagsmat som tilberedes på kort tid. "En skikkelig digg kokebok 2" er stappfull av fristende oppskrifter som selv de mest kjøttglade vil elske. Vanlige ingredienser tilberedes på nye og spennende måter og blir til retter du ikke ante kunne smake så godt.

Forfatter Hanne-Lene Dahlgren er den tidligere Google-analytikeren som ble vegetarentusiast, og ga avkall på en lovende karriere for å satse alt på å spre sin matglede. Målet hennes er at kjøttforbruket skal ned 30% innen 2025. På den superpopulære instagramkontoen @hannelenesvegetar deler Hanne-Lene tips, oppskrifter og matinspirasjon. Som småbarnsmor lager hun også mat som passer for de alle minste, og dersom du eller noen i din familie ikke tåler gluten, har hun sørget for dere også. Alle oppskriftene er helt plantebaserte, men du kan selvsagt bruke meieriprodukter om du ønsker det.

Utdrag fra testfamilier:
"Alt i denne boken er nå min nye favorittmat, det smaker bedre enn alt jeg lager ellers. Ikke noe problem å redusere kjøttforbruket med disse fantastiske smakene."
"Denne oppskriften fikk mannen min til å ville ha akkurat det samme dagen etter, og han som alltid har sagt at han ikke liker vegetarmat."
"Har jeg klart å lage noe så godt av bare grønnsaker?! Denne boka burde finnes i alle hjem."

Detaljer

Forlag
Entusiast forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
221
ISBN
9788269211313
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
En skikkelig digg kokebok 2
Format
22 x 17 cm
Serie
En skikkelig digg kokebok 2

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på En skikkelig digg kokebok 2:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Traktor

Iselin R. Evensen
Kartonert 
90,- 99,-
 

Elsket

Heidi Gellein
Innbundet 
181,- 199,-
 

Ansvar

Robert Mood
Innbundet 
363,- 399,-
 

Årene

Annie Ernaux
Paperback 
160,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv