– Utrolig god bok, med mange deilige oppskrifter som ikke krever for mye tid eller mange "eksotiske" ingredienser.
En skikkelig digg kokebok 2
Logg inn for å se din bonus
Forfatter Hanne-Lene Dahlgren er den tidligere Google-analytikeren som ble vegetarentusiast, og ga avkall på en lovende karriere for å satse alt på å spre sin matglede. Målet hennes er at kjøttforbruket skal ned 30% innen 2025. På den superpopulære instagramkontoen @hannelenesvegetar deler Hanne-Lene tips, oppskrifter og matinspirasjon. Som småbarnsmor lager hun også mat som passer for de alle minste, og dersom du eller noen i din familie ikke tåler gluten, har hun sørget for dere også. Alle oppskriftene er helt plantebaserte, men du kan selvsagt bruke meieriprodukter om du ønsker det.
Utdrag fra testfamilier:
"Alt i denne boken er nå min nye favorittmat, det smaker bedre enn alt jeg lager ellers. Ikke noe problem å redusere kjøttforbruket med disse fantastiske smakene."
"Denne oppskriften fikk mannen min til å ville ha akkurat det samme dagen etter, og han som alltid har sagt at han ikke liker vegetarmat."
"Har jeg klart å lage noe så godt av bare grønnsaker?! Denne boka burde finnes i alle hjem."
Medlemsvurdering:
Utrolig god bok, med mange deilige oppskrifter som ikke krever for mye tid eller mange "eksotiske" ingredienser.Vibeke
Detaljer
- Forlag
- Entusiast forlag
- Innbinding
- Paperback
- Språk
- Bokmål
- Sider
- 221
- ISBN
- 9788269211313
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2022
- Originaltittel
- En skikkelig digg kokebok 2
- Format
- 22 x 17 cm
- Serie
-
En skikkelig digg kokebok 2
Medlemmers vurdering
Skriv en vurdering
– Mange spennende retter. Har bare fått testet noen hittil- og gleder meg til å forsøke flere!
– Inspirerende, enkle og gode oppskrifter! De aller fleste rettene er også barnevennlige. Denne boken er et fint sted å starte om man vil begynne å spise mer plantebasert. Pluss at det står klimaavtrykket til hver rett😊 Løp og kjøp! Anbefales på det sterkeste!
– Denne kokeboka har haugevis med nydelige retter. Du trenger ikke være vegetarianer for å digge denne! Alle blir begeistret for smakskombinasjonene på de rettene jeg har laget. Plantebasert mat kan virkelig være spennende!