– For vegetarianere som trenger ny inspirasjon, og kjøttetere som kunne trengt noen grønne måltider innimellom. Helt nydelig bok. Anbefales på det sterkeste!
Plenty
«He's a genius: his isn't exactly Middle eastern cooking - he's from Jerusalem - but it draws its very breath from the explosive colours and tastes of the region.»
The Scotsman
Award-winning follow-up to 2008's bestselling Ottolenghi: The Cookbook, vegetarian recipes from chef and restaurateur Yotam Ottolenghi. Winner of Observer Food Monthly's Cookbook of the Year. Les mer
Logg inn for å se din bonus
Medlemsvurdering:
For vegetarianere som trenger ny inspirasjon, og kjøttetere som kunne trengt noen grønne måltider innimellom. Helt nydelig bok. Anbefales på det sterkeste!Lee
Detaljer
- Forlag
- Ebury Press
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Engelsk
- Sider
- 288
- ISBN
- 9780091933685
- Utgivelsesår
- 2010
- Format
- 28 x 20 cm
- Priser
- Winner of Specsavers National Book Award 2010 UK and Observer Food Monthly Awards 2011 UK. Short-listed for Guild of Food Writers Award 2010 UK.
Anmeldelser
«He's a genius: his isn't exactly Middle eastern cooking - he's from Jerusalem - but it draws its very breath from the explosive colours and tastes of the region.»
The Scotsman
«The man who sexed up veg.»
Evening Standard
«Plenty is one of those cookbooks you dribble over while flicking through its pages. [The recipes] demand to be eaten.»
The Guardian
«Plenty takes an inspired and fresh approach to vegetarian cooking. Sumptuous photographs make this an ideal gift for all foodies.»
The Independent