BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

Stay cheap

vegetarmat som er bra for deg, lommeboken din og planeten vår

I kokeboken Stay cheap byr ernæringsfysiolog Hanna Olvenmark på over 50 deilige vegetaroppskrifter som sparer både lommeboken og miljøet. I tillegg til oppskriftene får du også ukesmenyer med tilhørende innkjøpslister, samt generelle sparetips for både storhandelen, jobblunsjen og utemiddagen. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

I kokeboken Stay cheap byr ernæringsfysiolog Hanna Olvenmark på over 50 deilige vegetaroppskrifter som sparer både lommeboken og miljøet. I tillegg til oppskriftene får du også ukesmenyer med tilhørende innkjøpslister, samt generelle sparetips for både storhandelen, jobblunsjen og utemiddagen. Det vil si, om man med ute mener ute i naturen så klart.

Alle oppskriftene i boken er vegetariske, og er beregnet til fire porsjoner. I tillegg byr Olvenmark på et knippe retter beregnet til åtte porsjoner - perfekt for treningsglade «preppere», eller bare de av oss som har det travelt og vil lage alle ukas måltider i én fei.

I tillegg til middagsrettene byr Olvenmark også på frokoster, mellommåltid, brød, smoothier - og pålegg. Kort sagt: Her får du alle oppskrifter og tips du trenger for å spise sunt, billig, og med god samvittighet.

Detaljer

Forlag
Iris forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
154
ISBN
9788293359173
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Portionen under tian
Format
24 x 20 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Stay cheap:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Vi

Dag O. Hessen
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv