Meny
 

Bowls

90 skåler fylt med vegetarisk næring og nytelse

; Nina Olsson (Fotograf) ; Marie Lexow (Oversetter)

«Nina Olsson's BOWLS is vegetarian food at its finest. We love the Moroccan-inspired harissa, cauliflower and carrot salad that's perfect for spring.» Food & Travel, mars 2017»

Bowls er en superlekker vegetarkokebok full av sunne, velsmakende oppskrifter til alle dagens «alt-i-én-skål-måltider». Alle oppskriftene er vegetariske - mange av dem også veganske og glutenfrie. Du trenger imidlertid ikke å være vegetarianer eller veganer for å la deg friste av disse oppskriftene! Dette er kokeboken for alle som ønsker seg god helse og masse energi. Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Bowls er en superlekker vegetarkokebok full av sunne, velsmakende oppskrifter til alle dagens «alt-i-én-skål-måltider». Alle oppskriftene er vegetariske - mange av dem også veganske og glutenfrie. Du trenger imidlertid ikke å være vegetarianer eller veganer for å la deg friste av disse oppskriftene! Dette er kokeboken for alle som ønsker seg god helse og masse energi. En god «SKÅL» inneholder ingredienser med varierende teksturer og spennende smaker - og denne boken er full av unike, kreative og næringsrike retter.
Nina Olsson bor i Amsterdam og driver derfra vegetarbloggen nourishatelier.com. Hennes spennende komposisjoner, vakre fotografier og entusiasme for sunn mat inspirerer alle, uansett kjøkkenferdigheter, til å lage og spise mat som er bra for både kropp og sjel. Nina omfavner den matfilosofien som legger vekt på at hvert måltid skal være balansert og en fornøyelse. I Bowls har hun har hentet inspirasjon fra hele verden, og samlet de aller beste oppskriftene fra sin populære vegetarblogg nourishatelier.com. Blant oppskriftene finner du blåbær-açaismoothie, regnbuesalat, laksanudler, risotto med kantareller, vegansk fondue og banan-nicecream med karamellsaus.

Fakta

Bla i boka