Meny
 

Godt grønt

kokebok for vegetarmat

Marit Heiberg Lund (Redaktør) ; Odd Busmundrud (Redaktør) ; Carl Henrik Grøndahl (Redaktør)

Boken inneholder over 100 oppskrifter på mat fra det enkle til mer avansert kokekunst. Oppskriftene er hentet fra matsidene i Acems medlemsblad gjennom to årganger. Det er også tatt med noen tommelfingerregler for riktig laktovegetabilsk kosthold. Les mer
Vår pris
96,-
Spar
14,-

Veil. pris: 110,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 96,-
Spar: 14,-

Veil. pris: 110,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Om boka

Boken inneholder over 100 oppskrifter på mat fra det enkle til mer avansert kokekunst. Oppskriftene er hentet fra matsidene i Acems medlemsblad gjennom to årganger. Det er også tatt med noen tommelfingerregler for riktig laktovegetabilsk kosthold. Med stikkordregister.

Fakta