Kjøttfrie dager
Mange ønsker å spise mindre kjøtt, uten å bli vegetarianer på fulltid. Dette er en kokebok som inspirerer deg til å finne andre middagsvarianter. Les mer
399,- Spar: 36,-
Logg inn for å se din bonus
Her er enkle og inspirerende oppskrifter basert på grønnsaker, fisk, pasta, gryn og alt som er kjøttfritt, sunt og miljøvennlig. Risotto, falafel, pizza, quionasalat, fiskegrateng og aubergineruller er bare noen av de kjøttfrie alternativene som gjør hverdagsmiddagen fargerik, mettende og enkel.
Boka belyser også kjøttindustriens dystre hemmeligheter og lærer oss opp i enkelt og praktisk miljøvern som vi kan gjennomføre hver eneste dag. Dette er en bok uten strenge pekefingre, men med inspirasjon, humor og fakta. Men først og fremst med en masse deilige, kjøttfrie oppskrifter.
Journalistene Hege Ulstein og Yngve Ekern har sammen med sine to sønner spist kjøttfri hverdagsmat gjennom flere år. I denne boka deler de sine erfaringer og beste oppskrifter. Å kutte ned på kjøttforbruket er det mest effektive miljøtiltaket en familie kan gjøre. Hvem sa at det ikke kan være morsomt å redde verden?
Detaljer
- Forlag
- Kagge
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Norsk Bokmål
- Sider
- 184
- ISBN
- 9788248911913
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2012
- Format
- 23 x 22 cm
- Nr
- 8011419