Meny

Maten er min medisin

ayurveda i kjøkkenet

; Charlotte Gawell (Illustratør) ; Eirik Myhr (Oversetter) ; Elin Qvik (Innledning) ; Malin Barrling (Innledning) ; Mia Elmlund (Innledning)

Maten er min medisin er en vegetarisk kokebok som baserer seg på den indiske helselæren og livsfilosofien ayurveda. Den velkjente ayurvedapraktiserende forfatteren Janesh Vaidya presenterer i 80 herlige og enestående oppskrifter klassikere så vel som nye retter. Les mer
Vår pris
227,-
Spar
22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

  Kjøp NÅ - få 11 bonuskroner!

Vår pris: 227,-
Spar: 22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

  Kjøp NÅ - få 11 bonuskroner!

Om boka

Maten er min medisin er en vegetarisk kokebok som baserer seg på den indiske helselæren og livsfilosofien ayurveda. Den velkjente ayurvedapraktiserende forfatteren Janesh Vaidya presenterer i 80 herlige og enestående oppskrifter klassikere så vel som nye retter.

India møter nordiske tradisjoner i supper, salater, paier, gratenger, curryretter, biffer, raw food, desserter, mellommåltider, frokoster, smoothier, drikker og krydderblandinger. Alle oppskriftene er omsorgsfullt satt sammen av naturlige ingredienser for å oppnå bedre balanse i kroppen. Råvarer, ingredienser og tilberedningsmåter er tilpasset nordiske forhold.

Innen ayurveda handler det framfor alt om å spise i henhold til kroppstypen sin for å oppnå balanse i kroppen og på lengre sikt også i livet. Mange oppskrifter er komplettert med råd om hva vi skal unngå eller bytte ut dersom vi har bestemte problemer og spiser mat som kroppen vår kanskje ikke har godt av. I bokens kapitler er det oppskrifter som er merket med kroppstypene "VATA", "PITTA" og "KAPHA". Skjemaer og tabeller hjelper oss til å finne fram til hvilken kroppstype vi har.

Dersom vi bare følger måltidsprogrammet til Janes Vaidya gjennom fem trinn, vil vi kjenne oss friskere og sterkere allerede etter tre uker!

Fakta