Meny
 

Stay cheap

vegetarmat som er bra for deg, lommeboken din og planeten vår

; Ulrika Pousette (Fotograf) ; Øyvind Lysebo Ekelund (Oversetter)

I kokeboken Stay cheap byr ernæringsfysiolog Hanna Olvenmark på over 50 deilige vegetaroppskrifter som sparer både lommeboken og miljøet. I tillegg til oppskriftene får du også ukesmenyer med tilhørende innkjøpslister, samt generelle sparetips for både storhandelen, jobblunsjen og utemiddagen. Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

I kokeboken Stay cheap byr ernæringsfysiolog Hanna Olvenmark på over 50 deilige vegetaroppskrifter som sparer både lommeboken og miljøet. I tillegg til oppskriftene får du også ukesmenyer med tilhørende innkjøpslister, samt generelle sparetips for både storhandelen, jobblunsjen og utemiddagen. Det vil si, om man med ute mener ute i naturen så klart.

Alle oppskriftene i boken er vegetariske, og er beregnet til fire porsjoner. I tillegg byr Olvenmark på et knippe retter beregnet til åtte porsjoner - perfekt for treningsglade «preppere», eller bare de av oss som har det travelt og vil lage alle ukas måltider i én fei.

I tillegg til middagsrettene byr Olvenmark også på frokoster, mellommåltid, brød, smoothier - og pålegg. Kort sagt: Her får du alle oppskrifter og tips du trenger for å spise sunt, billig, og med god samvittighet.

Fakta