Min side Kundeservice Bli medlem

Red star in the north

communism in the nordic cou...

Red Star in the North
Communism in the Nordic Countries
Åsmund Egge & Svend Rybner (Eds.)

Dette banebrytende verket er et resultat av et nordisk samarbeidsprosjekt med mål om en komparativ, tematisk forskning på de kommunistiske bevegelsene i de nordiske landene, som tar i betraktning det nye materialet som ble tilgjengelig etter åpningen av de russiske arkivene fra begynnelsen av 1990-tallet. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Paperback
Utsolgt
Red Star in the North
Communism in the Nordic Countries
Åsmund Egge & Svend Rybner (Eds.)

Dette banebrytende verket er et resultat av et nordisk samarbeidsprosjekt med mål om en komparativ, tematisk forskning på de kommunistiske bevegelsene i de nordiske landene, som tar i betraktning det nye materialet som ble tilgjengelig etter åpningen av de russiske arkivene fra begynnelsen av 1990-tallet.
Resultatet er 15 artikler med tema som strekker seg fra organisering og struktur av kommunistiske partier til deres ideologiske og programmatiske utvikling, fra det nasjonale problemet til kjønnsspørsmål, fra partienes forhold til den internasjonale kommunismen til deres forhold til sosialdemokratene - for å nevne noe. Boken belyser nye sider av kommunistbevegelsen generelt så vel som forholdet mellom kommunistisk senter og dens periferi. Boken forsøker også å gi svar på spørsmålet om det i det hele tatt på et tidspunkt har eksistert noe som kan kalles nordisk kommunisme.

Detaljer

Forlag
Orkana akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
354
ISBN
9788281042421
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Red star in the north
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Red star in the north:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv