Min side Kundeservice Bli medlem

The Communist Manifesto

'An astonishing masterpiece ... a political classic ... has an almost biblical force' Eric Hobsbawm

The Communist Manifesto, Marx and Engels' revolutionary 1848 summons to the working classes, is one of the most influential political theories ever formulated. Les mer

94,-
Paperback
Sendes innen 7 virkedager

Logg inn for å se din bonus

'An astonishing masterpiece ... a political classic ... has an almost biblical force' Eric Hobsbawm

The Communist Manifesto, Marx and Engels' revolutionary 1848 summons to the working classes, is one of the most influential political theories ever formulated. After four years of collaboration, the authors produced this incisive account of their idea of Communism, in which they envisage a society without classes, private property or a state. They argue that increasing exploitation of industrial workers will eventually lead to a revolution in which capitalism is overthrown. Their vision transformed the world irrevocably, and remains relevant as a depiction of global capitalism today.

Edited with an Introduction by GARETH STEDMAN JONES

Medlemsvurdering:
Det kommunistiske manifest må være en av tidenes mest innflytelsesrike bøker. Utgitt i 1848, fikk boken omgripende konsekvenser i det industrielle Europa. Boken burde være obligatorisk på videregående, og er ikke særlig vanskelig å lese. Boken tar kort for seg den historiske matrialismen, og klassebegrepene, samt hvordan man skal forandre samfunnet ved å fjerne kapitalismen og kapitalen. Boken kan på mange måter sies å være en lang politisk pamflett, og tar kortfattet opp mange av temaene i Marx og Engels andre verker. I tillegg til å skrive om store tanker, skriver Marx retorisk og fint, slik at boken attpåtil er kul å lese. Et must for alle samfunnsengasjerte! Fordelen med denne utgaven er at den er billigst! Ergo; mer penger å bruke på revolusjonen!

stian

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Penguin Books Ltd
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
304
ISBN
9780140447576
Utgivelsesår
2002
Format
20 x 13 cm
Serie
Penguin Pocket Hardbacks

Medlemmers vurdering

s
stian – 20.01.2006

– Det kommunistiske manifest må være en av tidenes mest innflytelsesrike bøker. Utgitt i 1848, fikk boken omgripende konsekvenser i det industrielle Europa. Boken burde være obligatorisk på videregående, og er ikke særlig vanskelig å lese. Boken tar kort for seg den historiske matrialismen, og klassebegrepene, samt hvordan man skal forandre samfunnet ved å fjerne kapitalismen og kapitalen. Boken kan på mange måter sies å være en lang politisk pamflett, og tar kortfattet opp mange av temaene i Marx og Engels andre verker. I tillegg til å skrive om store tanker, skriver Marx retorisk og fint, slik at boken attpåtil er kul å lese. Et must for alle samfunnsengasjerte! Fordelen med denne utgaven er at den er billigst! Ergo; mer penger å bruke på revolusjonen!

s
stian – 20.01.2006

– Det kommunistiske manifest må være en av tidenes mest innflytelsesrike bøker. Utgitt i 1848, fikk boken omgripende konsekvenser i det industrielle Europa. Boken burde være obligatorisk på videregående, og er ikke særlig vanskelig å lese. Boken tar kort for seg den historiske matrialismen, og klassebegrepene, samt hvordan man skal forandre samfunnet ved å fjerne kapitalismen og kapitalen.
Boken kan på mange måter sies å være en lang politisk pamflett, og tar kortfattet opp mange av temaene i Marx og Engels andre verker. I tillegg til å skrive om store tanker, skriver Marx retorisk og fint, slik at boken attpåtil er kul å lese. Et must for alle samfunnsengasjerte!

Oppdag mer

Bøker som ligner på The Communist Manifesto:

Gulag

Anne Applebaum
Paperback 
233,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Demons

Fyodor Dostoevsky
Innbundet 
311,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv