Gås og gourmet
Dette er den ultimate boken om gås - både en kokebok en generell innføring. Vår og høst lander stadig flere gjess på bondens åker, spiser spirer og røtter, og kan forårsake stor beiteskade. Mange beiter på åkrene gjennom hele vekstsesongen. Les mer
318,-
349,- Spar: 31,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Logg inn for å se din bonus
Dette er den ultimate boken om gås - både en kokebok en generell innføring. Vår og høst lander stadig flere gjess på bondens åker, spiser spirer og røtter, og kan forårsake stor beiteskade. Mange beiter på åkrene gjennom hele vekstsesongen.
Boken forteller om gåsa i naturen, påvirkningen fra klimaendringene, om jaktmetoder og om forholdet mellom bønder og de store gåseflokkene som inntar jordene. Men først og fremst presenterer boken nyskapende gåseoppskrifter komponert av to av Norges ypperste kokker.
Boken forteller om gåsa i naturen, påvirkningen fra klimaendringene, om jaktmetoder og om forholdet mellom bønder og de store gåseflokkene som inntar jordene. Men først og fremst presenterer boken nyskapende gåseoppskrifter komponert av to av Norges ypperste kokker.
Detaljer
- Forlag
- Orkana
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Norsk Bokmål
- Sider
- 95
- ISBN
- 9788281045231
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2022
- Format
- 27 x 21 cm