Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Våre vanligste fugler

I denne boka kan du bli kjent med 121 av våre vanligste fuglearter i Norge. Det er lagt vekt på arter som er vanlige å se eller lett å legge merke til. Boka er beregnet på nybegynnere, både voksne på tur alene eller sammen med barn. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Spiral
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

I denne boka kan du bli kjent med 121 av våre vanligste fuglearter i Norge. Det er lagt vekt på arter som er vanlige å se eller lett å legge merke til. Boka er beregnet på nybegynnere, både voksne på tur alene eller sammen med barn. Baard Næss er en prisvinnende naturfotograf. Han har gitt ut og fotografert for en rekke bøker og driver også magasinet Natur & Foto.

Medlemsvurdering:
Denne boka er viktig å få med seg for deg som er glad i fugler og ser fugler ofte i hverdagen. I boka blir du kjent med 109 fugler av den vanligste sorten. Alle fugler fra spurv til havørn. Boka er grei å ha hvis du er mye på tur i skog og mark. Den er veldig enkel og liten, passer for både barn og voksne. Du får vite en god del informasjon om mange ulike fugler. Boka sier litt om hva de spiser, hvor de oppholder seg og mer. Den er lett og lese og passer for barn og voksne i alle aldre.

Moua

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Innbinding
Spiral
Språk
Norsk Bokmål
Sider
76
ISBN
9788241956621
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
17 x 13 cm

Medlemmers vurdering

M
Moua – 13.11.2007

– Denne boka er viktig å få med seg for deg som er glad i fugler og ser fugler ofte i hverdagen. I boka blir du kjent med 109 fugler av den vanligste sorten. Alle fugler fra spurv til havørn. Boka er grei å ha hvis du er mye på tur i skog og mark. Den er veldig enkel og liten, passer for både barn og voksne. Du får vite en god del informasjon om mange ulike fugler. Boka sier litt om hva de spiser, hvor de oppholder seg og mer. Den er lett og lese og passer for barn og voksne i alle aldre.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Våre vanligste fugler:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv