Meny
 

Vinterfugler

; Lars Jonsson (Illustratør) ; Ann Høydalsnes (Oversetter)

Om vinteren kan vi se fuglene på nært hold når de kommer på fuglebrettet. Naturopplevelsen blir enda rikere med denne vakre og lærerike fugleboka for hånden. Les mer
Vår pris
169,-
Spar
280,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 169,-
Spar: 280,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Presentert av Runhild Skjølaas, redaktør

Inspirert av sin egen fascinasjon for grønnfinken, har ornitologen Lars Jonsson skapt et usedvanlig vakkert oppslagsverk med våre vanligste vinterfugler – de du kan se på nært hold fra vinduet ditt.

Oppfinnsomme og eplekjekke blåmeiser, forsiktige bokfi nker, skrålende nøtteskriker og alle de andre vinterfuglene er morsomme bekjentskaper når man følger litt med på dem på nært hold. Vinteren er tøff for fuglene, og dermed blir de mer synlige fordi de søker seg nærmere oss mennesker for å finne mat. Ornitologen og kunstneren Lars Jonsson tok utgangspunkt i disse møtene i den vakre Vinterfugler-boka, der vi kan bli bedre kjent med fuglene, hvordan de ter seg og særtrekkene deres.

UNIKE OPPLEVELSER RETT UTENFOR VINDUET
I oppslagsverket tegner og forteller han om alle de vanligste artene – og noen litt mindre vanlige – som fl okker seg sammen på fuglebrettet. Gjennom tekst og fl otte akvareller skildrer Lars Jonsson alle de vanligste artene – og noen litt mindre vanlige. 59 ulike arter til sammen, bl.a. meiser, spurver, sisiker, fi nker, troster, kråkefugler og duer. Her lærer du å identifi sere fuglene, og Jonsson blander faktastoff med rikelige mengder kulturhistorie og personlige observasjoner. På denne måten forvandles det enkle og hverdagslige til noe helt unikt. Rett utenfor vinduet ditt.

FRA INNHOLDET:

  • 59 ulike fuglearter, blant annet meiser, spurver, sisiker, finker, troster, kråkefugler og duer
  • Lær å identifisere fuglene
  • Faktastoff
  • Kulturhistorie
  • Personlige observasjoner

 

 
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 343
ISBN: 9788205494916
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Vinterfåglar
Format: 24 x 18 cm
Nr: 8090300
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger