Humlejakt

på leting etter sjeldne humler

«Alle barn har en insektsperiode i barndommen. Jeg vokste aldri fra min.»
- Dave Goulson

I Humlejakt er insektseksperten Dave Goulson på leting etter verdens sjeldneste humler. Jakten på de lodne insektene fører han fra kalksteinsplatået Salisbury Plain til hekkene i Sussex, og fra Polen til Patagonia. Les mer

149,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

«Alle barn har en insektsperiode i barndommen. Jeg vokste aldri fra min.»
- Dave Goulson

I Humlejakt er insektseksperten Dave Goulson på leting etter verdens sjeldneste humler. Jakten på de lodne insektene fører han fra kalksteinsplatået Salisbury Plain til hekkene i Sussex, og fra Polen til Patagonia. Dave Goulsons fabelaktige formidlingsevne lyser gjennom hele boka. Som alltid når det gjelder Goulson - enten han leter etter de store, gule humlene på Hebridene eller jakter dem i jungelen i Ecuador - skriver han med sterkt engasjement, humor og kjærlighet til biologifaget og naturen.

Humlejakt er en virkelig sjarmerende og inspirerende bok som viser kompleksiteten til disse utrolig viktige insektene, og får deg til å innse hvor avgjørende humler og andre bier er for plantene våre og dermed oss. Med vitenskapelig kompetanse og lidenskap, beskriver Goulson hvordan naturen mot alle odds evner til å endre seg og reparere noe som er på vei til å bli galt - og hvordan skjønnhet finnes på de mest overraskende steder.

Detaljer

Forlag
Press
Språk
Bokmål
ISBN
9788232801381
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Bee quest

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Humlejakt:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv