Min side Kundeservice Bli medlem

Et isbjørnliv

alene mot en varmere klode

«Arne Egil Tønset har gjort en formidabel jobb med å dokumentere isbjørnens kamp for å overleve. Dette er en fascinerende og uforglemmelig reise inn i isbjørnens ukjente rike»

Randaberg 24

En spennende historie om isbjørnens kamp for å overleve og en enestående reise inn i isbjørnens ukjente rike. Et isbjørnliv er et ensomt liv. Når den ikke sover og hviler, vandrer eller svømmer den, på evig jakt etter mat. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

En spennende historie om isbjørnens kamp for å overleve og en enestående reise inn i isbjørnens ukjente rike. Et isbjørnliv er et ensomt liv. Når den ikke sover og hviler, vandrer eller svømmer den, på evig jakt etter mat. Opp mot tusen kilometer i året og flere hundre kilometer på svøm. Arne Egil Tønset målbærer mange menneskers sterke fascinasjon for isbjørnen i denne boken. Her får leserne et uforglemmelig møte med kongen av Arktis, verdens største rovdyr, og et nærbilde av isbjørnens barske livsbetingelser som gjør oss bedre i stand til å forstå sammenhenger og klimatiske endringer i det arktiske naturmiljøet. Boken formidler det nyeste av forskning om dyr og bestand, om forvaltning og livsgrunnlag. Men her er også rom for mytiske isbjørnhistorier og skjebnetunge møter mellom menneske og dyr. Boken er en spennende historie om isbjørnens kamp for å overleve og en enestående reise inn i isbjørnens ukjente rike.

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
206
ISBN
9788248928423
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Et isbjørnliv
Format
22 x 14 cm
Nr
8196117

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Arne Egil Tønset har gjort en formidabel jobb med å dokumentere isbjørnens kamp for å overleve. Dette er en fascinerende og uforglemmelig reise inn i isbjørnens ukjente rike»

Randaberg 24

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Et isbjørnliv:

Blå

Maja Lunde
Nedlastbar lydbok 
139,- 169,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv