Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Tro på det ville

«Hun tilhører den veldig lille gruppen av mennesker som er sykt godt kvalifisert til å bli bitt av bjørn, og så skrive om det.»

Erlend Loe, Aftenposten

«Den dagen, 25. august 2015, er det ikke dette som skjer: En bjørn angriper en fransk sosialantropolog et eller annet sted i Kamtsjatkas fjellheim. Det er dette: En bjørn og en kvinne møtes, og grensene mellom verdenene imploderer. Les mer

305,-

349,- Spar: 44,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
«Den dagen, 25. august 2015, er det ikke dette som skjer: En bjørn angriper en fransk sosialantropolog et eller annet sted i Kamtsjatkas fjellheim. Det er dette: En bjørn og en kvinne møtes, og grensene mellom verdenene imploderer. Ikke bare de fysiske skillene mellom et menneske og et dyr som får sprekker i kropp og hode av å støte sammen. Det er også den mytiske tiden som forenes med virkeligheten, fordums tider med nåtiden, drømmen med legemliggjørelsen. Scenen utspiller seg i våre dager, men kunne like gjerne ha funnet sted for tusen år siden. Det er bare meg og bjørnen i vår tidsverden, som står hevet over våre ubetydelige personlige livsløp, men det er også en arketypisk konfrontasjon.»

Etter lemlestelsen gjennomgår Nastassja Martin flere operasjoner på et russisk provinssykehus og blir samtidig avhørt av det hemmelige politiet. På operasjonsbordet på La Salpêtrière-sykehuset i Paris blir kroppen hennes åsted for russisk og fransk stormaktspolitikk. Snart innser Martin at det eneste riktige er å vende tilbake til Kamtsjatka-regionen i det østre Sibir: Hun må forstå hva det vil si å ha blitt medka - halvt menneske, halvt bjørn.

Detaljer

Forlag
Spartacus
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
146
ISBN
9788243014978
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Croire aux fauves
Format
21 x 13 cm

Anmeldelser

«Hun tilhører den veldig lille gruppen av mennesker som er sykt godt kvalifisert til å bli bitt av bjørn, og så skrive om det.»

Erlend Loe, Aftenposten

«Uforglemmelig . En liten, men ruvende bok.»

The New York Times Book Review

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tro på det ville:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Supra

Tiko Tuskadze
Innbundet 
363,-
 

Heimfall

Eirik Ingebrigtsen
Innbundet 
299,- 329,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv