Meny

Dyrenes indre liv

kjærlighet, sorg, omtanke

; Lin Cecilie Horge Walle (Oversetter)

Interessant og lærerikt om intelligens og følelser hos både ville og tamme dyr. Bli bedre kjent med dyra rundt deg! Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Kan dyr oppleve en følelse av å ha det morsomt? Har de medfølelse? Og hvilke følelser har de for hverandre eller for eierne deres? I Dyrenes indre liv får du et fascinerende innblikk i dyrenes ukjente følelsesverden.

Haner som lyver for hønene sine, omsorgsfulle ekorn, lojale og kjærlige ravner, medfølende skogmus og sørgende rådyr – er det ikke bare mennesker som har disse følelsene? Gjennom forskjellige historier gir Wohlleben oss eksempler på hvordan også dyr har sin egen personlighet og karakter. Som hos oss er den utviklet som et resultat av både arv og miljø, og i Wohllebens historier kan dyrene oppvise både mot, humor, taktikk, medfølelse, kjærlighet, sorg, skyldfølelse og skam, og opptre bedragersk! Ja, han skriver til og med at dyremødrene navngir barna sine, og at særlig ravner bruker slike spesielle «identitetsrop» og kan kjenne hverandre igjen på stemmen også etter flere år.

Wohlleben tar igjen utgangspunkt i forskningsrapporter og vitenskapelige artikler, som han så krydrer med egenopplevde anekdoter fra dyrelivet i skogen og fra gården han bor på i egenskap av skogforvalter.

Fakta

Om forfatteren

Peter Wohlleben (f. 1964) arbeider som skogforvalter i Tyskland, og har tidligere utgitt en rekke artikler om sitt virke. Han er forfatter av boken Trærnes hemmelige liv som er blitt en stor salgssuksess i flere land.

Medlemsblad

 

Bla i boka