Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Usynlige kvinner

hvordan mangel på data skaper en verden for menn

Forestill deg en verden hvor mobilen er for stor for både hånden og lommen din, hvor legen din skriver ut en medisin som er feil for din kropp, hvor du har 47 % større sjanse for å bli alvorlig skadd i en bilulykke eller hvor de utallige arbeidstimene du legger ned hver uke ikke blir anerkjent eller verdsatt. Les mer

208,-

229,- Spar: 21,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Forestill deg en verden hvor mobilen er for stor for både hånden og lommen din, hvor legen din skriver ut en medisin som er feil for din kropp, hvor du har 47 % større sjanse for å bli alvorlig skadd i en bilulykke eller hvor de utallige arbeidstimene du legger ned hver uke ikke blir anerkjent eller verdsatt. Om noe av dette høres kjent ut så er det gode sjanser for at du er kvinne..

Gjennom eksempler fra hele verden synliggjør Caroline Criado Perez hvordan kvinner systematisk ignoreres og diskrimineres. Fra teknikk til naturkatastrofer, fra sexistisk snørydding til politikk og akademia - Usynlige kvinner er en kompromissløs analyse av alt vi ikke vet, og hvorfor vi ikke vet det.

Bygget på hundrevis av studier og skrevet med energi, vidd og glitrende intelligens, er Usynlige kvinner en banebrytende avsløring av hvorfor vi lever i en verden designet for menn, en verden hvor vi er programmert til å se det mannlige kjønnet som standard og ignorere eller viske ut kvinnelig erfaring.

Detaljer

Forlag
Forlaget Press
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
395
ISBN
9788232805440
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Invisible women
Format
19 x 12 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Usynlige kvinner:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Liv

Dag O. Hessen
Innbundet 
363,- 399,-
 

De tause

Yrsa Sigurðardóttir
Innbundet 
332,- 379,-
 
ASAP
Ny!

ASAP

Axie Oh
Innbundet 
218,-
 

XOXO

Axie Oh
Paperback 
131,-
 

Takaya

Cheryl Alexander
Paperback 
367,-
 

Island

Natasha Preston
Paperback 
160,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv