Vitenskap og vitenskapshistorier

Bind 1-3 : Universitetet i Bergen 1946-2021

Vitenskap og vitenskapshistorier er et bokverk i tre bind om vitenskap, vitenskapshistorier og vitenskapelige praksiser ved Universitetet i Bergen gjennom 75 år. Bokverket forteller om hvordan vitenskaper har blitt utøvd, og hva de har betydd. Les mer

1589,-
Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Vitenskap og vitenskapshistorier er et bokverk i tre bind om vitenskap, vitenskapshistorier og vitenskapelige praksiser ved Universitetet i Bergen gjennom 75 år. Bokverket forteller om hvordan vitenskaper har blitt utøvd, og hva de har betydd.
Det første bindet utforsker hvordan universitetet ble etablert, hva det skulle være, og hvilke mål det skulle oppnå. Forfatterne belyser institusjonelle, sosiale og materielle rammer og diskuterer hvilken betydning rammene har hatt for universitetets vitenskapelige praksiser.
Det andre bindet starter med å presentere vitenskapens kvinner og menn, og fortsetter med studier av teknologiske endringer og utviklingen av en rekke disipliner og forskningsfelt ved Universitetet i Bergen.
Det tredje bindet handler om kunnskapen i samfunnet. Forfatterne utforsker ulike sider ved universitetet som utdanningsinstitusjon, formidling av kunnskap og samspill og samarbeid med stat og næringsliv.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
1376
ISBN
9788245038309
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Vitenskap og vitenskapshistorier

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vitenskap og vitenskapshistorier:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv