Min side Kundeservice Bli medlem

Mekling

effektiv og hensynsfull konflikthåndtering

Boken henvender seg til alle som er interessert i mekling. Den er nyttig for meklere, advokater, psykologer, ingeniører og andre profesjonsutøvere, og også for næringsdrivende, privatpersoner og ansatte i forvaltningen. Les mer

579,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Boken henvender seg til alle som er interessert i mekling. Den er nyttig for meklere, advokater, psykologer, ingeniører og andre profesjonsutøvere, og også for næringsdrivende, privatpersoner og ansatte i forvaltningen. Boken brukes dessuten i undervisning i mekling på universitetsnivå.

Boken er både praktisk og anvendelig, og tar deg gjennom meklingsprosessen fra begynnelse til slutt. Du får innblikk i både praktiske og teoretiske spørsmål, enten det gjelder finessene i håndverket eller de juridiske og etiske rammene for virksomheten. Ulike arenaer og konflikttyper er grundig behandlet.
Boken bygger på teori om mekling, forhandlinger, konflikter og kommunikasjon. I tillegg benytter forfatterne erfaringer fra egen meklingspraksis, samtaler og intervjuer med deltaker i meklinger og observasjoner av meklingsprosesser på ulike arenaer.
 

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
351
ISBN
9788205524408
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Mekling
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mekling:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Fri
3 for 2

Fri

Lea Ypi
Innbundet 
229,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv