Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Yoga anatomi

«Yoga anatomi» gir deg en dypere forståelse for hvilke deler av kroppen som skal være aktive når en posisjon utføres på riktig måte. Ved hjelp av detaljerte anatomiske illustrasjoner får du et tydelig bilde av hvordan det skal se ut. Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

«Yoga anatomi» gir deg en dypere forståelse for hvilke deler av kroppen som skal være aktive når en posisjon utføres på riktig måte. Ved hjelp av detaljerte anatomiske illustrasjoner får du et tydelig bilde av hvordan det skal se ut. Du får vite hvordan spesifikke muskler påvirkes av bevegelsene i leddene, hvordan justeringer av en posisjon kan forsterke eller redusere effektiviteten og hvordan ryggsøylen, pusten og holdningen henger sammen. Du kommer til å se posisjonene og bevegelsene i et nytt lys og vil få mange aha-opplevelser.

Uansett om du er nybegynner eller har praktisert yoga i mange år, er «Yoga anatomi» et uvurderlig referanseverk. Boken er også svært nyttig for alle andre som jobber med idrett, trening og helsefag og trenger grunnleggende kunnskaper om menneskets anatomi, som naprapater, fysioterapeuter og personlige trenere.

Leslie Kaminoff og Amy Matthews er internasjonalt anerkjente eksperter og lærere i anatomi, pusteøvelser og trening. «Yoga anatomi» er en utvidet, oppdatert og forbedret utgave av den internasjonale bestselgeren «Yoga Anatomy» (ikke utkommet på norsk tidligere).

Detaljer

Forlag
Memo
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
276
ISBN
9788293493167
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Yoga anatomy
Format
25 x 18 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Yoga anatomi:

Yoga

Maria Fürst
Innbundet 
363,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Fyrsten

Niccolò Machiavelli
Paperback 
299,-
 

Blå

Maja Lunde
Paperback 
199,-
 

Yoga

Ulrica Norberg
Paperback 
227,- 249,-
 

Karma

Jørgen Jæger
Paperback 
149,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv