Meny

Yoga for glede og energi

med meditasjons- og pusteteknikker

; Nicki Twang (Fotograf)

Ønsker du å lære mer om yoga og meditasjon? Er du nysgjerrig på effekten av de ulike øvelsene og leter etter praktiske råd og tips?

Yoga for glede og energi er for deg som har gjort litt yoga tidligere. Les mer
Vår pris
345,-
Spar
34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 345,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Ønsker du å lære mer om yoga og meditasjon? Er du nysgjerrig på effekten av de ulike øvelsene og leter etter praktiske råd og tips?

Yoga for glede og energi er for deg som har gjort litt yoga tidligere. Her finner du programmer med yogaøvelser og meditasjons- og pusteteknikker du vil ha stort utbytte av i hverdagen. Programmene kan følges helt eller delvis, alt etter hvor lang tid du har til rådighet, hvordan dagsformen er, eller hvor mye du ønsker å arbeide med deg selv.

Forfatteren går nærmere inn på yoga som livsstil og forklarer filosofien bak. I yoga er målet å bli bevisst, slik at du klarer å være til stede i de valgene du til enhver tid må ta. Du får en egen ro og tilstedeværelse. Yoga for glede og energi gir deg muligheten til å arbeide med deg selv og din bevissthet, slik at du kan ta mer kontroll over livet. Programmene varer fra 10 til 60 minutter, men kan lett tilpasses og justeres.

Lettfattelige og illustrerte programmer for blant annet

. Bevegelighet og styrke

. Stressreduksjon og avspenning

. Konsentrasjon og tilstedeværelse

Programmene varer fra 10-60 minutter, men kan lett tilpasses og justeres.

Bente Helene Schei er yoga- og meditasjonslærer og daglig leder ved Senter for klassisk yoga, med mer enn 20 års erfaring med yoga, kurs og foredrag. Bente er utdannet ved Yogalærerskolen i Norge, med ytterligere påbygging. Hun var med på å starte Yogalærerforbundet i Norge og ledet forbundet fra stiftelsen og fram til 2015. Hun har tidligere utgitt boken Yoga helt enkelt!
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 160
ISBN: 9788202603571
Utgave: 1. utg.
Format: 23 x 22 cm
Nr: 8137803
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger