Min side Kundeservice Bli medlem

Veiledning

mer enn ord ...

Veiledning kan bidra til kvalitet i tjenester på ulike arenaer i samfunnet. Veiledning kan også forebygge omsorgstretthet. Veiledningskompetanse er generisk. For å legge til rette for læring for studenter og fagutøvere og kvalitet i tjenestene i ulike kontekster er veiledningskompetanse viktig. Les mer

549,-
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Veiledning kan bidra til kvalitet i tjenester på ulike arenaer i samfunnet. Veiledning kan også forebygge omsorgstretthet. Veiledningskompetanse er generisk. For å legge til rette for læring for studenter og fagutøvere og kvalitet i tjenestene i ulike kontekster er veiledningskompetanse viktig. Den overordnede hensikten med veiledning av studenter og fagutøvere er styrking av mestringskompetanse. I Veiledning - mer enn ord utdypes veiledning som begrep, prosess og resultat, veiledningens grenseområder og veiledning som pedagogisk virksomhet både i grupper og individuelt.
Boken inneholder også pedagogiske metoder som i kombinasjon med dialogen kan legge til rette for læring. 6. utgave er gjennomgående revidert og oppdatert i tråd med ny forskning på området. Denne utgaven tematiserer også skikkethetsvurdering av studenter og digital veiledning.
Sidsel Tveiten er sykepleier og professor. Hennes forskning har hovedsakelig dreid seg om veiledning, praksisveiledning, helsepedagogikk, kommunikasjon og samhandling med særlig vekt på brukermedvirkning. Studenters læring og veiledning i praksisstudier er sentrale interesseområder. Hun har skrevet flere bøker om veiledning og helsepedagogikk.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
306
ISBN
9788245049039
Utgave
6. utg.
Utgivelsesår
2024
Format
24 x 17 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Veiledning:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

56 Days

Catherine Ryan Howard
Paperback 
131,-
 

Affair

Santa Montefiore
Paperback 
116,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv