BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

Mens orkesteret fortsetter å spille

«Christian Tybring-Gjedde gjør seg faktisk veldig bra i bokform! [...] Jeg har forresten glemt å si at han skriver overraskende godt!»

Arild Rønsen, arildronsen.no

«I Norge får man ingenting for å gjøre store ting og store ting for å gjøre ingenting». Siden Christian Tybring-Gjedde ble innvalgt på stortinget for FrP i 2005, har han vært en av de mest markante og kontroversielle stemmene i den politiske offentligheten. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

«I Norge får man ingenting for å gjøre store ting og store ting for å gjøre ingenting». Siden Christian Tybring-Gjedde ble innvalgt på stortinget for FrP i 2005, har han vært en av de mest markante og kontroversielle stemmene i den politiske offentligheten.

Hvor mye innvandring tåler det norske samfunnet, før det som splitter oss blir sterkere enn det som holder oss samlet? Hvordan skal det gå med vårt felles prosjekt hvis det særegent norske skal erstattes av en flerkultur? Hva skjedde med individets ansvar for seg selv og sitt eget liv, og hvem er det som til syvende og vil sitte igjen med regningen for den kostbare norske modellen? Dette er spørsmål Christian Tybring-Gjedde stiller seg i denne boken.

Mens orkesteret forsetter å spille er et varsku om den rådende utviklingen i «verdens rikeste land». Her tar Tybring-Gjedde et kraftig oppgjør vedtatte politiske sannheter, men han går også i rette med sine mest høylytte kritikere, på Løvebakken og i mediene, som han hevder er med på å kneble en helt nødvendig debatt om vår felles fremtid.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
299
ISBN
9788202529383
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Mens orkesteret fortsetter å spille
Format
19 x 12 cm

Bla i boka

Anmeldelser

«Christian Tybring-Gjedde gjør seg faktisk veldig bra i bokform! [...] Jeg har forresten glemt å si at han skriver overraskende godt!»

Arild Rønsen, arildronsen.no

«Tybring-Gjeddes beskrivelse av hvordan Fremskrittspartiet gikk fra å være utenfor det gode selskap til å komme godt og varmt innenfor, er bitende god. Tybring-Gjedde mener norsk kultur er dugnad, bondevett og bred folkelig mobilisering. Jeg tror norsk kultur også er pragmatisme og godlynt, naiv optimisme. Tybring-Gjedde derimot, er påståelig pessimistisk. Nettopp det gjør ham unorsk, annerledes og berikende i samfunnsdebatten.»

Elin Ørjasæter, Aftenposten

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mens orkesteret fortsetter å spille:

Siv

Siv Jensen
Innbundet 
363,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Volga

Geir Pollen
Innbundet 
409,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv